lördag 7 februari 2009

Tapeterna på plats ....

En glad Fabian i storasysters mössa. Han väntar på att få flytta in till "nya huset". Hur många dagar är det kvar mamma? Drygt en hand, slutbesiktning fredag den 13:e februari.

Köket före tapetsering men med ugnarna på plats. Väntar på kostnadsförslag för en glasskiva över diskbänken.

Efter att denna bild togs har fläkten kommit på plats, nu väntar vi bara på sista bänkskivan som skall vila på den vita uppbyggnaden. Johan har kopplat in vatten och kylskåp och David och Fredrik har kopplat på elen i köket så nu kan man faktiskt laga mat här om man vill. Jag ber om ursäkt för fingrarna i bild.....

Nu är nästan alla tapeterna på plats. Bara en bit av Fannys fondvägg kvarstår. Snålade i första vändan och målade in den vita färgen på väggen (dyr tapet) men det blev inte bra så nu har vi beställt en rulle till som skall sättas upp på måndag. I Fabians rum var 3 av de 4 våderna uppe när det skars fel och så fick de dras ner, denna fadäs fixades snabbt och den nybeställda rullen är nu uppe men ej fotad än. Speciellt nöjd blev jag med hallen! Sandbergs fina myrtapet gör sig bra där. Glömde dock fota den. Unge Simon målare tyckte det var roliga tapeter för honom att sätta upp. Mycket mönster, halfdrop och snedtak gjorde att han fick jobba hårt med sina väggar. Hans kollega slet med Fannys sammetstapet som inte var så lätthanterlig och med Fabians rum.




Vardagsrummets fondvägg. Dörrarna går till Fanny och Fabians rum.


Frejas fondvägg i rosa!

Fridas rum är heltapetserat i en randig tapet som är fantastisk på plats men svårfotad. Hon har själv valt Spring Street av Hanna Werning.


Felix har hajar på en vägg och en matchande bård i blivande myshörnan. I hörnet till vänster skall det bli ett draperi för att dölja klädförvaringen.

Inga kommentarer: